Search Rejseliv.dk Søg
 

Vinter-golf med Bounty

Af Leif Poulsen
Mandag den 1. januar 2001 

Når nattefrosten lukker de danske greens, tænker mange på sydligere himmelstrøg til golfrunderne. En af de største aktører på golfrejse-markedet, Bounty Club, er på banen med nyt vinterprogram.

Kataloget er stort, 76 sider, det rummer 44 rejsemål, 144 hoteller og 300 golfbaner. Der er gamle kendinge som Den Dominikanske Republik, Guadeloupe, Spanien med bl.a. Costa Blanca, Alicante, Mallorca, Tenerife og Costa Brava, Thailand og Italien.

Men også plads til nyheder: Nyt er Egypten med spil tæt ved pyramiderne i Giza, nyt er Tyrkiet med spil i Antalya og Belek, nyt er Tunis med Sousse og Hammamet - og nyt er Mauritius. Der er også plads til nye rejsemål i Virginia og Maryland, USA plus fire nye krydstogter i Caribien med golf.

Bounty Club har også i år permanente golfskoler med fastansatte proer, denne vinter tilbydes undervisning på Costa del Sol, Agadir, Rom, Lissabon, Mallorca, Guadeloupe og Den Dominikanske Republik.

Et enkelt priseksempel: En uge i januar på Mallorca på firestjernet hotel der inkluderer fly, transport af golfbag, udlejningsbil, morgenmad, fem gange to timers golfundervisning samt fem greenfees: 7.695 kr. pr. person.

lp

 

3 kommentarer | 

Kommentarer


Skrevet af Casper - golfsp..., tir, 25/01/2011 - 21:57 - Indberet som upassende

Men altså jeg har også engang været på golfferie i Thailand, så nu ved jeg da ikke lige hvad jeg skal vælge hehe :-)


Skrevet af Casper - golfsp..., tir, 25/01/2011 - 21:53 - Indberet som upassende

Jeg synes godt nok at det er et godt tilbud i har omkring den uge i Januar, det vil jeg helt klart kigge mere på..

Jeg har engang før været afsted med Bounty Club, og der var der bare styr på det hele.. Super fedt..


Skrevet af Jesper T. Nielsen, tor, 03/06/2010 - 09:22 - Indberet som upassende

Ja, der er nok at vælge i mellem, hos os holder vi os til golfrejser costa del sol, der ved man altid at der er garanti for sol og perfekte forhold!


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

Følg Rejseliv.dk her:

 

 


 
 

Her er vores bedste guides:

 

 

n/a

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Tilmeld dig nyhedsbrevet

n/a

Find overnatning i Danmark