Search Rejseliv.dk Søg
 

Tog-rejse til 90.000 kroner


Hvad siger du til en ca. 6.000 kilometer lang tog-rejse gennem Afrika i vild luksus?

Af TINA KRONGAARD STAMPE, REJSELIV.DK
Fredag den 30. november 2007Det er det danske rejseselskab Albatros som fra februar 2009 tilbyder turen med det de kalder verdens mest eksklusive tog. Turen med det såkaldte Rovos Rail går fra Dar es Salaam i Tanzania til Cape Town i Sydafrika og tager 15 dage.

Og hvad får man så for sine 89.990 danske kroner. Glem alt om traditionelle kupeer, hvor man ligger i lag. Ifølge Albatros' katalog er der tale om elegance, stil, klasse og ikke mindst komfort. Halve togvogne er konverteret til luksussuiter i den gamle engelske stil med blankpolerede træpaneler, dobbeltsenge og en suite badeværelser. De største suiter er på 16 kvadratmeter (det er dem til lige under 90.000 kroner), mens de mindste er på syv kvadratmeter (her slipper du med lige under 60.000 kroner).

Og bliver du træt af din egen suite, så kan du nyde turen gennem Tanzania, Zambia, Zimbabwe og Sydafrika fra enten togets panoramalounge, to salonvogne - en til rygere og en til ikke-rygere - eller den femstjernede restaurant, hvor det selvfølgelig forventes, at du har klædt om til aftendresset. Alt mad og drikke er inkluderet i prisen, men du skal beregne ca. 1.200 kroner til drikkepenge undervejs.

Toget følger de historiske jernbaner gennem Afrika og undervejs bliver der gjort holdt ved diverse seværdigheder. Turen inkluderer derfor også en overnatning på det berømte Victoria Falls Hotel samt en safari i Sydafrika med indlogering på en femstjernet bushlodge.

Ud over toget er også flybilletter tur/retur til Afrika samt samlet fire overnatninger før og efter tog-turen inkluderet i prisen, som åbenbart ikke afskrækker danskerne. 50 af de 70 pladser til afrejsen den 9. februar 2009 er nemlig allerede udsolgt.

Du kan læse mere om turen på www.albatros-travel.dk/rovos/

0 kommentarer | 


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

Følg Rejseliv.dk her:

 

 


 
 

Her er vores bedste guides:

 

 

n/a

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Tilmeld dig nyhedsbrevet

n/a

Find overnatning i Danmark