Search Rejseliv.dk Søg
 

Thailand med Bravo Tours


Det jyske bureau vil fra i vinter også have rejser til danskernes foretrunke oversøiske rejseland, Thailand. Der ud over udvides antallet af rejser til kanarieøerne.

Af Judith Betak, betak@berlingske.dk
Fredag den 27. juni 2003»Det bliver kombinationsrejser med rutefly, Thai Airways, til Bangkok og derefter badeferie i enten Hua Hin / Cha Am eller i Krabi«, fortæller Peder Hornshøj og Henrik Søndergaard, to ef ejernes af Bravo Tours, om vinterens oversøiske rejsemål.

Det lille bureau i Herning, som nu ikke mere er så lille endda og formentlig når 34.000 rejsende i år, og som en en god forretning med overskud og sorte tal på bundlinjen og forundring over andre bureauers klagen over tiderne, er på gaden med det nye vinterkatalog.

Foruden Thailand har bureauet udvidet vinterrejsemålene med Hammamet i Tunesien, ligesom der er kommet flere rejser til Gran Canaria. Nyt er også rejser til Costa del Sol, hvor det nok især vil være golfspillerne, der er interesserede.

»Men Costa del Sol er i lighed med flere andre spanske feriedestinationer virkelig blevet renoveret, så det i dag fremstor som et flot ferieområde. Desuden er der et utroligt bagland med byer og bjerge at besøge, og storbyferie-muligheder i Mallaga, Picassos fødeby som i oktober åbner et nyt museum for den store spanske kunstner,« fortæller Peder Hornshøj.

Endelig tilbyder bureauet safarirejser til Kenya og Tanzania i Afrika evt. kombineret med badeferie på Zanzibar eller ved Kenya-kysten ud til Det Indiske Ocean.

0 kommentarer | 


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

Følg Rejseliv.dk her:

 

 


 
 

Her er vores bedste guides:

 

 

n/a

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Tilmeld dig nyhedsbrevet

n/a

Find overnatning i Danmark