Search Rejseliv.dk Søg
 

Dit verdenskort er nu opdateret - du kan se det i din profil

Tips til Nazareth

Der er ingen tips til Nazareth endnu, så du kan være den første til at skrive et tip.

Du skal være logget ind for at tilføje tips. Log ind eller opret en profil

Der er ingen tips til Nazareth, derfor viser vi tips til Kenya.

Safari i Kenya

Skrevet af Cnielsen den 08/09/13
Hvis man skal på Safari i Kenya, så skal man selvfølgelig til Masai Mara. Her vil jeg anbefale en tur op med en luftballon, det er helt fantastisk. Efter turen er der champagne og morgenmad ude i det fri. Virkelig en oplevelse for livet.

Ali Barbou's Cave restaurant

Skrevet af missmunter den 20/12/11
Rejsen fra Mombasa til Diani Beach-området er så fuld af kontraster, at det næsten virker overvældende at ende her - i en ca. 150.000 år gammel grotte, som er en førsteklasses restaurant. Under jorden åbner grotten sig op mod himlen - og her glemmer man både tid og sted. Var her i november 2011 i forbindelse med et bryllup, der skulle finde sted på stranden et par dage senere. Ankom stort set direkte fra lufthavnen og blev rørt af, at Kenya - og brudeparret - gav mig muligheden for at opleve noget så unikt. Jeg håber inderlidt, at jeg kommer til denne grotte igen - og er glad for, at min 8-årige søn allerede kan krydse den af på hans "100 places you must see (or see again) before you die"-liste til evig inspiration.

Tjek hjemmesiden her:
http://caverestaurant.com/cave_restaurant.html

Bo i Nairobi se storslået natur på mt. kenya

Skrevet af jadre den 18/11/11
Jeg tilbragte en del uger i Nairobi da jeg arbejdede frivilligt i 5 slumområder. Jeg boede i den tid på Upperhill campside. som virkelig kan anbefales. der er virkelig god værdi for prisen, der er rent og pænt, de har egen restuarant, gode fælles arealer og både dorms, private hytter og luksus og almindelig private telte. udemærket toilet facciliteter, en dejlig have og gode fællesarealer. Jeg fik hurtigt en hjemlig fornemmelse der, ikke mindst pga. det søde personale.

Min bedste oplevelse i Kenya, var at bestige mt. Kenya, hvilket er muligt for alle der har en nogenlunde normal god kondition. Der var en stor variation i naturen og det var en enestående oplevelse at se solen stå op fra toppen af Afrikas anden højeste bjerg! Modsat Kilimanjaro er mt. Kenya stadig ikke overrendt af turister, hvilket virkelig gør det til en hel speciel oplevelse. Det kan varmt anbefales at bruge 5 dage på at tage den tur. men husk varmt tøj, for om natten kan temperaturen godt komme under 0! En god idé er at tage lagdelt tøj på! vi betalte 95 dollars pr dag. og de penge var virkelig godt givet ud. Vi sov i hytter på hele turen!

Safaritur i Kenya.

Skrevet af Helge Thornberg den 13/04/10
Vil du opleve noget du aldrig glemmer og som du altid vil huske som en stor oplevelse, skal du ikke snyde dig selv for en Safaritur.
Store vider, mangfoldigheden af Afrikas dyr. Et sant fyrværkeri af oplevelser fra morgen til aften. Masai Mara er en sand oplevelse for resten af livet.

Lamu

Skrevet af Annemette Kraru... den 18/02/10
Snorkling ved Manda Toto er fantastisk

Videoer fra Nazareth

Har du en video du vil dele?

Tilføj video


Der er endnu ikke tilføjet nogen videoer

Info om Kiambu:

Indbyggertal

21.000
indbyggere

Valuta

KES

G
240 V

23:51
GMT +3

Forvalg
+254

583.000 km²
(landet)


Spørgsmål om Nazareth

Stil et spørgsmål om Nazareth til andre brugere på rejseliv.dk

Stil et spørgsmålDer er endnu ikke oprettet nogen spørgsmål til dette rejsemål.


Billeder fra Nazareth

Ingen billeder tilføjet endnu.

Tilføj billeder


 
 

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Rejseliv.dk forsiden har mere at byde på...