Search Rejseliv.dk Søg
 

Dit verdenskort er nu opdateret - du kan se det i din profil

Tips til Hvar

Der er ingen tips til Hvar endnu, så du kan være den første til at skrive et tip.

Du skal være logget ind for at tilføje tips. Log ind eller opret en profil

Der er ingen tips til Hvar, derfor viser vi tips til Kroatien.

Dykkerferie i Kroatien

Skrevet af Mrki den 13/03/13
Kurser for nybegynder og erfarne dykker med Scandi Rejser!

http://scandirejser.dk/da/

Det nybyggede Hotel Spongiola er placeret på kysten af ​​et lille maleriske ø Krapanj og er omgivet af en smuk fyrreskov. Med sin autentiske arkitektonisk design, passer det perfekt ind i landskabet. Beboerne på øen er svampedyrker og fiskere af tradition.

Dykning aktiviteter er inkluderet i hotellets tilbud. Ejere, som er store elskere af dykning, foretrækker at kalde deres hotel et dykkercenter på grund af sin struktur og top-of-the-art dykkerudstyr samt af hotelkoncpets tilbud . I dykkercenter Spongiola vil du finde et svømmebassin med to niveauer af dybde, omklædningsrum med brusebad og et undervisningslokale. Centret er udstyret med en Bauer Vertikus kompressor, en luft-bank og et system for Nitrox / Trimix genopladning.

Vi vil tage dig til de dykkersteder med en hurtiggående båd specielt designet til dykkere. Det er ikke vigtigt at huske, hvorvidt du er nybegynder, avanceret eller teknisk dykker, med os er store dyk garanteret. Deltag i vores verden. Nyd og dykke ned i nogle uforglemmelige steder. Har et behageligt ophold på hotellet Spongiola på øen Krapanj.

Discovery dykning - for gæster, der ønsker at opleve dykning for første gang. Den rummer nogle kort introduktion til scuba verden og dykning erfaringer med en instruktør fra båden. I prisen er inkluderet alt udstyr.

Open Water Diver kursus (Basic-niveau), herunder: teori scuba træning udstyr, studie bogen dykke loggen, internationale certifikat.

Pakke med 10 dyk (max. 2 dyk dagligt) - for certificerede dykkere i prisen er inkluderet tank med luft, vægte og vejledning ikke inkluderet dragt og andet udstyr.

Pakke med 5 dyk (max. 2 dyk dagligt) - for certificerede dykkere i prisen er inkluderet tank med luft, vægte og vejledning, ikke inkluderet dragt og andet udstyr.
http://scandirejser.dk/da/index.php?option=com_jomres&Itemid=260&task=viewproperty&property_uid=251

Aktiv ferie

Skrevet af Mrki den 13/03/13
Hos Scandi Rejser kan du booke billige rejser til lave priser. Der er billige hoteller hvor du kan booke billige hotelværelser til laveste pris, men stadigvæk med en høj kvalitet og med 3-4 stjerner! Bare ordet SPA (salus per aqua = helbredelse gennem vand) bringer de fleste ind i en drømmeverden af velvære. Men hvorfor kun drømme om den ultimative selvforkælelse? Søg og reservere spahoteller billigt hos www.scandirejser.dk. Spar mange penge på rejser du aldrig vil glemme - køb billige rejser hos Scandi Rejser, og få minder for altid. At finde en billig rejse er ikke altid så let. Derfor har vi her brugt lidt mere krudt på at finde de allerbedste og billige rejser netop nu!
Hvis du søger kør selv ferie til Kroatien skal du klikke på http://scandirejser.dk/da/. Danskerne elsker at rejse, de elsker kør selv ferie og danskerne elsker Kroatien! Kør selv ferie til Kroatien er populært og det mest turist besøgte område er Istrien, som er blot er en af Scandi Rejsers kroatiske destinationer. Klik http://scandirejser.dk/da/ og find en god og billig kør selv ferie i dag. Hos Scandi Rejser finder du billige aktiv ferier i Kroatien. Få informationer om aktiv ferie, kør selv ferie, påskeferie, efterårsferie, sommerferie og find de billigste rejser på http://scandirejser.dk/da/.

Storbyferie i Split

Skrevet af mariabjorgensen den 11/10/11
Hvis du har prøvet Rom, Paris og andre klassiske storbyer, er Split et oplagt alternativ til en charmerende storbyferie. Norwegian flyver direkte til Split fra København og for 30 kr og en lufthavnsbustur på 30 min, er du direkte i Splits gamle centrum.

Byen har en charmerende bykerne med gamle mure, snævre gader og masser af folkeliv. Madmarkedet er farverigt og imponerende! Og trænger du til en dukkert, er der fine stenstrande i gåafstand fra centrum.

Bestig Bracs højeste bjerg

Skrevet af mariabjorgensen den 11/10/11
En uforglemmelig naturoplevelse får du, hvis du river en halv dag ud af din daseferie på Brac og kaster dig ud i at bestige Bracs højeste bjerg, Vidova Gora (780 m). Der er grusstiger hele vejen til toppen, og undervejs kan du nyde synet ned over sandtangen ved Bol.

Det kan anbefales at begynde vandreturen først på dagen, da det er en hård tur i varmen. På toppen ligger en mindre restaurant (med en sur værtinde), men for et par kroner, kan man låne toilettet og få fyldt sine vanddunke op. Husk masser af proviant og solcreme!

Bo udenfor Dubrovnik og bliv væk i højsæsonen

Skrevet af Claus Brade den 22/10/10
Ved besøg i Dobrovnik - som er en yderst seværdig og inspirerende kombination af museum og restaurant - er der umiddelbart ikke grund til at bo i selve byen. Man kan nemt med taxa, bus eller båd komme frem og tilbage mellem flere ugenerte mindre kystbyer i Dubrovnik-bugten mod syd og Dubrovnik selv. Byerne er på trods af turismen behageligt uspolerede og man finder enkle - men kompetente - fiskerestauranter i dem alle. Der findes en del hoteller, enkelte lejlighedshoteller samt værelser til leje i området. En række større hoteller i området er endnu ikke genopbygget og kommet i drift efter bombningerne under krigen i 1991, men er til gengæld spændende at gå på opdagelse i. Området har et stort potentiale som turistmagnet, men er endnu generelt spredt bebyggget. Dette giver en helt speciel middelhavsstemning, som skal opleves før det er for sent. Her er simpelthen ikke noget som kan irritere selv den mest følsomme turist, og det eneste som kværulanten kan brokke sig over er, at der ikke er noget at brokke sig over. Tærrenet er dog bestemt ikke for gangbesværede, men giver omvendt en mulighed for at træne bentøjet. For eksempel kan en del af vejen syd for Dobrovnik tilbagelægges på den gamle landevej, som i dag er uden motortrafik pga en ny omfartsvej. Selve Dubrovnik er også god for benmusklerne. Opstigningen til bjerget Srd med det interessante krigsmuseum i fortet er for de friske, men man kan snyde, og tage den nye svævebane op, og så gå ned i stedet for. I alle byer i området er en stor del af gaderne reelt ret stejle trapper - og de kan være lange - utroligt lange. Ikke mindst i denne forbindelse bør man -på grund af varmen (og de ekstremt mange turister i Dubrovnik) i højsæsonen - kun besøge byen i for- eller efterår.

Videoer fra Hvar

Har du en video du vil dele?

Tilføj video


Der er endnu ikke tilføjet nogen videoer

Info om Split:

Indbyggertal

176.000
indbyggere

Valuta

100 HRK = 98,00 kr.

C,F
230 V

01:26
GMT +1

Forvalg
+385

57.000 km²
(landet)


Spørgsmål om Hvar

Stil et spørgsmål om Hvar til andre brugere på rejseliv.dk

Stil et spørgsmålDer er endnu ikke oprettet nogen spørgsmål til dette rejsemål.


Billeder fra Hvar

Ingen billeder tilføjet endnu.

Tilføj billeder


 
 

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Rejseliv.dk forsiden har mere at byde på...