Search Rejseliv.dk Søg
 

Dit verdenskort er nu opdateret - du kan se det i din profil

Tips til Andaman

Der er ingen tips til Andaman endnu, så du kan være den første til at skrive et tip.

Du skal være logget ind for at tilføje tips. Log ind eller opret en profil

Der er ingen tips til Andaman, derfor viser vi tips til Malaysia.

Kuala Lumpur monorail og metro

Skrevet af hallasm den 17/03/13
Kuala Lumpur er ikke helt let at bevæge sig rundt i til fods - de mange stærkt trafikerede gader i centrum kan være vanskelige at passere til fods.
For at komme rundt i byen brugte vi Monorail og metro. Vi tog fra shopping området ved Bukit Bintang til Jalan Pataling i China Town. Besøgte Central Market og de maleriske gader i Little India omkring Lebuh Ampang med monorail og metro.

singapore

Skrevet af heidrun andersson den 18/02/13
Har du lyst til at se noget af verdens ældste regnskov ? I singapore er det muligt, da regnskoven strækker sig helt ned til byen kun 500m fra metrostationen. Ta´ noget at drikke med, du kommer til at klatre opad og væske kan ikke købes i regnskoven. Der er masser af dyreliv og aberne på parkeringspladsen ved indgangen er både frække og sjove-men lad være med at stirre på dem, så går de til angreb.
Singapore har udover en smuk natur med masser af vegetation i kæmpeformat og smukke blomster også masser af kultur og shoppingcentre , som har lange åbningstider (til kl 22-23) . Spændende bydele såsom Chinatown, Little India og Arabstreet. Smuk palmestrand på Sentosa, som er en ø med masser af underholdning til børn og barnlige sjæle. Verdens flotteste Zoo, natsafari og fuglepark med fritflyvende papegøjer, som må fodres. Foråret 2013 åbner en ny naturpark med pandaer, for at beskytte den truede race.Alt i alt en super spændende by med lav kriminalitet og masser af underholdning ,smilende ,venlige mennesker . Skal opleves- fortjener pris som bedste storby.

Kom tæt på orangutanger i Sepilok Orangutang Reservat

Skrevet af Tuslingen den 08/10/11
Der står omtrentligt 40 gæster og venter forventningsfuldt, alle håber de, at der dukker nogle orangutanger op til fodringen, man kan aldrig være helt sikker, for aberne kommer og går, som de vil i Sepilok orangutang reservat. Tiden går og der sker ikke noget, folk begynder så at blive smågnavne og en mand brokker sig til personalet over, at det ganske givet er børns larm, der holder aberne væk. Men så pludseligt forenes de 4o gæster i en unison nærmest comboy-agtig bevægelse, armene ned til kameratasken, frem med kameraet og så klikkes der hæmningsløst. For frem af vildnisset er dukket en orangutang mor, med en lille unge på maven. Hun har svunget sig ad lianerne og sidder nu fredsommeligt på “fodrebrættet” og guffer frugt og drikker vand. Hun bliver der en små tyve minutter inden hun forsvinder i træ-toppene igen, og selvom vi venter til den bitre ende dukker der ikke flere aber op, udover naturligvis de allestedsnærværende makakaber, der grådigt æder løs fra fodrebrættet.

Vi lusker ud af reservatet og er parate til at tage bussen hjem, da vi på plankerne på vej ud af reservatet støder ind i en ung orangutang han, der sidder på rækværket og ufortrødent gnasker på et sukkerrør kun få meter fra os. Vi bliver der ca. 10 minutter indtil orangutangen er færdig med at spise, gør omkring og lige så stille forsvinder i regnskoven. Det har været en kæmpe oplevelse at se orangutangerne og opleve dem i junglen, og bestemt et af højdepunkterne på vores tur på Borneo.

Sepilok Orangutang Reservat ligger ca. 45 minutters kørsel fra Sandakan. For at komme ind i reservatet skal man betale 30 ringit per mand. Turen ind i junglen foregår på en let tilgængelig plankevej og det tager små 10 minutter at komme hen til fodringsstedet, hvor man to gange om dagen kan se orangutanger få mad. Alle kan være med på sådan en tur, det er nemt at gå her, man kan endda have klapvogn med, og der er ingen risiko for igler, der ellers huserer i stort tal i Borneos jungler.

VI har skrevet en del mere om vores tur til Borneo på vores blog www.rundtiasien.dk

Perhentian Islands

Skrevet af Zeki Laurent Sadic den 14/05/10
To små paradisøer ud for kysten ved Kota Bahru. Var der 14 dage i 2007. Lækkert til bryllupsrejser, snorkling, klassiske tropiske strande m.m.

Dejligt slap af hotel - Swiss Garden ****

Skrevet af freefly den 28/04/10
Værelser er OK, og omgivelserne er suveræne. For næsten pensionister er der en ekstra fordel. Over 60, så er der 50% rabat på middagen - firestjernet niveau og kokken er altså knalddygtig!

Videoer fra Andaman

Har du en video du vil dele?

Tilføj video


Der er endnu ikke tilføjet nogen videoer

Info om Kuah:

Indbyggertal

30.000
indbyggere

Valuta

100 MYR = 172 kr.

G
240 V

07:48
GMT +8

Forvalg
+60

330.000 km²
(landet)


Spørgsmål om Andaman

Stil et spørgsmål om Andaman til andre brugere på rejseliv.dk

Stil et spørgsmålDer er endnu ikke oprettet nogen spørgsmål til dette rejsemål.


Billeder fra Andaman

Ingen billeder tilføjet endnu.

Tilføj billeder


 
 

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Rejseliv.dk forsiden har mere at byde på...