Search Rejseliv.dk Søg
 

Rejs i verdens vildeste luksus

All Suite Hotel: Burj Al Arab. Hvor: Dubai i Forenede Arabiske Emirater.

Flere billeder


Drømmer du om en luksusferie, så se her, hvad du skal vælge. Toppen af det allermest luksuriøse tildelt World Travel Awards 2012.


World Travel Awards

Organisationen blev dannet i 1993 med det formål at anerkende, belønne og fejre ekspertise i alle sektorer inden for turismeindustrien. De årlige priser tildeles efter afstemning, hvor alle kan deltage, private som professionelle i rejsebrancen, sidstnævntes stemme tæller dog for to. Man stemmer via organisationens hjemmeside. Sidste år stemte knap 800.000 personer fra 171 forskellige lande.

www.worldtravelawards.com


Af Judith Betak
Mandag den 7. januar 2013« Forrige | 1 | Side 2

GOLF RESORT
Villa Padierna Palace Hotel
Hvor: Marbella i Spanien
Ganske vist er adresen Spanien, men hotellet er klart inspireret af de italienske paladser i Toscana. Ingen af de 129 værelser, suiter eller villaer er ens indrettet, men alle har både kunstværker og antikviteter fra ejerens private samling, The Arvi Foundation. Ligger med udsigt over golfbanerne. Resorten omfatter tre baner: Flamingos Golf, Alferini Golf og Tramores Golf samt Jason Floyd Golf Academy - den eneste skole i Europa som er specialiseret i kort bane. Spa og Medical Wellness Institute.
(World's Leading Luxury Golf Resort i 2012)
Info: www.hotelvillapadierna.com 

RESORT
Gili Lankanfushi
Hvor: Maldiverne
Resorten, som tidligere hed Soneva Gili, ligger på sin egen lille koralø 20 minutter i speedbåd fra hovedstaden Malé og lufthavnen. Består af 45 back-to-basic luksushytter på stolper i vandet, de fleste forbundet med gangbroer, men enkelte skal man sejle til og fra. Spa, restaurant, bar samt vin- og chokoladekælder. Padi dykkercenter og en erklæret businessholdning til bæredygtighed, økologisk balance og miljø. 
(World's Leading Luxury Resort i 2012)
Info: www.gili-lankanfushi.com 

LODGE
Thanda Private Game Reserve
Hvor: Det nordlige Zululand i Sydafrika.
Hovedlodgen, der har restaurant og pool, omfatter ni villaer, hver på 220 kvadratmeter bygget i den cirkelrunde traditionelle stil og indrettet i enkel luksus. Oprindelig var Thanda en kalvefarm, men nu er det 14.000 hektarer store område genetableret som naturområde, og de vilde dyr er genindført. Her lan man opleves både "the big five", det truede sorte næsehorn, geparder, hyæner og vilde hunde.
(World's Leading Luxury Lodge i 2012)
Info: www.thanda.com 

KRYDSTOGT M/S
Regent Seven Seas Cruises
Hvor: Hovedkvarter Miami i USA.
Rederiet, der er ejet af Prestige Cruise Holdings, har tre Seven Seas skibe med plads til henholdsvis 490, 700 og 700 passagerer i kahytter med egen balkon. Der sejles togter jorden rundt, alt efter sæson, og alle togter er gennemført all inclusive, hvor mad fra alle restauranter om bord, alle drikke varer, underholdning, alle udflugter og ikke mindst drikkepenge er inkluderet i prisen.
(World's Leading Luxury Cruise Line i 2012)
Info: www.rssc.com 

KRYDSTOGT S/S
Star Clippers
Hvor: Hovedkvarter i Monaco.
Den svenske sejler og forretningsmand, Mikael Krafft, grundlagde rederiet i 1989 og opfyldte sin drøm om at genoplive de store sejlskibes storhedstid ved at nybygge tre sejlskibe af clipper-typen, datidens hurtige handelsskibe, og indrette dem til krydstogter. Han ejer nu tre af verdens største sejlskibe: to fire-mastede Star Clippers hver med plads til 170 passagerer og en fuldrigget femmastet Royal Clipper til 227 passagerer. Sejler afslappede all inclusive togter i Middelhavet og Caribien.
(World's Leading Luxury Sailing Cruise Company i 2012)
Info: www.starclippers.com 

TOG
Maharajas’ Express
Hvor: Kører fra Delhi i Indien.
Luksustoget, der er omdrettet i overdådig maharaja-stil, kører forskellige ture med fra tre til syv overnatninger til byer og seværdigheder i det nordlige Indien. Der er plads til i alt 88 passagerer om bord i de 20 kupeer, 18 juniorsuiter, fire suiter og en stor præsidentsuite. I to restauranter kan alle spise på én gang, hvorefter man kan tilbringe tiden i Rajah Club eller i Safari Club. Togrejserne er all inclusive, hvor mad, lokale drikkevarer og udflugter er medregnet i prisen.
(World's Leading Luxury Train i 2012)
Info: www.the-maharajas.com

Læs også: Luksus i store mundfulde

« Forrige | 1 | Side 2

0 kommentarer | 


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

Følg Rejseliv.dk her:

 

 


 
 

Her er vores bedste guides:

 

 

n/a

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Tilmeld dig nyhedsbrevet

n/a

Find overnatning i Danmark