Search Rejseliv.dk Søg
 

Sådan slipper du af med din flyskræk


Det har aldrig været så sikkert at flyve, som det er nu. Alligevel lider mange danskere af flyskræk. Rejseliv guider med apps, kurser og gode råd.

Af Mikkel Mayner Lind
Mandag den 17. december 2012« Forrige | 1 | 2 | Side 3 | 4 | Næste »

Fire kurser mod flyskræk


Tre dage med skrækken
Hvem: SAS
Hvor: Københavns Lufthavn
Pris: 9.625 kr. for tre dage
SAS tilbyder et tredages flyskræk-kursus på Oxford Aviation Academy i Københavns Lufthavn. hvor også piloter og kabinepersonale bliver undervist. De to instruktører, en pilot og en psykolog, kommer fra flytryg.dk. Du får indsigt i det flytekniske, samt en række teknikker til at blive tryg i luften.  Store dele af kurset foregår i en kabinesimulator, og som afslutning på flyver hele holdet en tur sammen med instruktørerne.

Flyskræk i hjemmet
Hvem: Farimag.dk
Hvor: Frederiksberg eller overalt i Danmark
Pris: 435 kr. per time
Bag firmaet Farimag.dk står tidligere pilot Lars Petersen, som de sidste 15 år udelukkende har beskæftiget sig som ekspert i flyskræk. Kurset foregår som udgangspunkt på Frederiksberg, men – mod et transporttillæg – er det muligt, at kurset kan komme til f.eks. din bopæl eller arbejdsplads. Som tidligere pilot kan Lars Petersen forklare, hvordan et fly kan holde sig i luften, og hvad der sker under flyveturens forskellige faser.

Krop og skræk
Hvem: Akutcoaching.dk
Hvor: Hillerød
Pris: 1.950 kr. for et dagskursus.
Akutcoaching tilbyder en psykomotorisk terapi, som fokuserer på, hvordan krop og psyke indvirker på hinanden. Du får nogle øvelser, der kan skabe ro i kroppen og dermed også mental ro. På den måde bliver du styrket til at kunne komme igennem flyveturen.  Udover redskaber til at kunne slappe af har kurset tilknyttet en pilot, der kan forklare dig tekniske processer, der sker i et fly fra start til landing.

Flyvepsykologi
Hvem: Flyvepsykologisk Klinik
Hvor: København
Pris: Kursus á 11 timer over tre uger til 6.200 kr. Man kan supplere kurset med individuelle samtaler.
På Flyvepsykologisk Klinik kan du både få indsigt i de psykologiske aspekter omkring din skræk for at flyve, og en viden om selve flyet og dets teknik.  Ejeren bag klinikken, Kathrine Marie Elmer, er uddannet psykolog og desuden pilot. Kurset hjælper en til at håndtere sin angst på en anden måde ved at omstrukturere tankerne og give informationer om flyvningens karakter og forløb.

Næste side: Fem apps mod flyskræk

« Forrige | 1 | 2 | Side 3 | 4 | Næste »

0 kommentarer | 


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

Følg Rejseliv.dk her:

 

 


 
 

Her er vores bedste guides:

 

 

n/a

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Tilmeld dig nyhedsbrevet

n/a

Find overnatning i Danmark