Search Rejseliv.dk Søg
 

All-inclusive du ikke har råd til

Sådan et telt har de færreste prøvet at sove i. www.wildretreat.com

Flere billeder


Tænker du dårlig buffet og vin på hane, når nogen siger all-inclusive? Tro om igen. Her er fem af verdens mest luksuriøse all-inclusive-hoteller.

Af Natasja Gosch
Mandag den 26. november 2012« Forrige | 1 | 2 | 3 | 4 | Side 5

Clayoquot Wilderness Resort - Vancouver Island, Canada
Bo i telt med familien torsdag til søndag for intet mindre end 27.000 per person. Men så er det også all-inclusive. Det lyder ikke umiddelbart tillokkende, men Clayoquot Wilderness Resort på Vancouver Island i Canada formår at mane alle fordomme om teltture i jorden.

Når der menes telt, er det luksustelte med plads til en familie på fem, to store king-size senge, stort toilet med badekar - og sågar udendørs brus. Desuden er der pyntet op med stearinlys og olielamper, som fuldender stemningen. Disse telte findes der i alt 20 af, så man føler sig aldrig overbebyrdet af andre mennesker, hvilket er dejligt, når det er naturen, der skal udforskes.

For at finde ud af, hvad man vil opleve i naturen, mødes man hver aften med aktivitetsdirektøren, som planlægger ens kommende dag med en. På den måde bliver ens program tilpasset alle i familien og arrangeret, uden at man selv skal løfte en finger.

Desuden bliver man selvfølgelig fløjet i flyvebåd til Vancouver Island - som også er en del af prisen.

Hvis du tør bo i telt er prisen fra 27.500 per person - børn ca. halv pris.

« Forrige | 1 | 2 | 3 | 4 | Side 5

1 kommentarer | 

Kommentarer


Skrevet af sevgyl, man, 26/11/2012 - 14:34 - Indberet som upassende

Man skulle næsten tro, at Natasja er sendt i byen for at latterliggøre tyrkiske all-inclusive hotellerne. Enten har du aldrig været der eller så har du talt med de forkerte mennesker.

Med erfaring fra flere ophold på all-inclusive hotellerne i Antalya kan jeg kun anbefale det. I øvrigt skulle du prøve at gennemgå anmeldelserne på Tripadvisor, som underbygger min påstand.

Hvis jeg skal betale 80.000 kr. for et ophold i Belize så skal det bare være ok. Sammenligningen er totalt ved siden af, idet opholdene i Antalya koster ca. 7.000-11.000 kr., og kan gøres billigere, hvis man bestiller direkte på hotellet.


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

Følg Rejseliv.dk her:

 

 


 
 

Her er vores bedste guides:

 

 

n/a

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Tilmeld dig nyhedsbrevet

n/a

Find overnatning i Danmark