Search Rejseliv.dk Søg
 

Kendissernes egne hoteller


Nogle dyrker en ideologi, andre et luksus-gen, og alle er placeret i de bedste ferieområder. Her er en håndfuld.

Af Judith Betak
Torsdag den 25. september 2008Bono
The Clarence

Wellington Quay, Dublin, Irland.
Det er byens førende boutique-hotel. Ligger i byens centrum lige ud til Liffy-floden. Hotellet er en reflektion af det 21. århundredes Irkand. Simpelt men elegant, tidløst men stadig i tiden. Moderne med samtidig udtrykke det bedste af irsk gæstfrihed. En personlig vision af det hotel, som forsangeren i den irske rockgruppe, U2, vil foretrække at bo på.
www.theclarence.ie

Clint Eastwood
The Mission Ranch Resort

Dolores Street, Carmen, Californien.
Filmstjernen med de hårdtslående roller købte ranchen i 1986 åndende de lokale beboere lettet op. Dels fordi den gamle farm ikke måtte lade livet til fordel for parcelhuse, men især fordi deres elskede restaurant blev bevaret. I dag serveres fortsat enkelt, god mad, og restauranten er indrettet som "in the good old days" bl.a. med effekter brugt i Eastwoods cowboyfilm. Værelserne er også indrettet i farmhouse-stil.
www.missionranchcarmel.com
 

Robert Redfords
Sundance Resort

North Fork Provo Canyon, Provo i Utah.
Den økologisk orienterede resort dækker et areal på omkring 800 tønder land. De bjergrige omgivelser giver gode muligheder for vandring, ridning og fiskeri, og om vinteren er der alpint skiløb i nærliggende skianlæg. På resorten er der visning af indianer og dokumentarfilm og der tilbydes kunstklasser.
www.sundanceresort.com


Richard Branson
Necker Island

British Virgin Island.
Det er mere end 25 år siden Sir Richard Branson, som bl.a. ejer flyselskabet Virgin, købte den lille caribiske ø. Da var øen ubeboet, og han omdannede den til et luksuøst, privat - og dyrt øen koster over 100.000 pr. nat - ferieresort. Der er plads til 28 gæster, og øen har bl.a. været besøgt af prinsesse Diana, Janet Jackson, Harrison Ford, Mariah Carey, Eddie Murphy and Oprah Winfrey.
www.neckerisland.com

Francis Ford Coppola
Turtle Inn

Placencia Village, Stann Creek District, Belize.
Foran hytternes private terrasser ligger det hvide caribiske sand, det klare vand og de uspollerede koralrev. Slap af i en hængekøje under kokospalmerne og nyd de farvestrålende leguaner. Der er 8 veludstyrede hytter indrettet i balinesisk stil i filminstruktørens resort.   
www.turtleinn.com eller www.blancaneaux.com

Doris Day
Cypress Inn

Carmel by the Sea, Californien.
Egentlig ejer Hollywood-filmstjernen Cypress Inn sammen med sin søn Terry Melcher og Dennis LeVett. Men det er Doris Day, der er stjernen i sammenhængen. Resorten er bygget i klassisk fransk middelhavsstil og tilbyder tilsvarende service, f.eks. "afternoon tea". Ligger midt i byen tæt ved den berømte strand, ved forretninger, gallerier og restauranter.
www.cypress-inn.com

 

Gloria Estefan
Cardozo Hotel

South Beach, Miami Ceach, Florida.
Det er elegant, chic og sofistikeret, og som et af områdets allerførste Art Deco hoteller betegnes det ofte som "Juvelen på South Beach". Hotellet med oOriente Restaurant ligger på Ocean Drive, der hvor det sker - ud til stranden og midt i myldret afforretninger, restauranter, gallerier, levende musik og natteliv.
www.cardozohotel.com

 

0 kommentarer | 


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

Følg Rejseliv.dk her:

 

 


 
 

Her er vores bedste guides:

 

 

n/a

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Tilmeld dig nyhedsbrevet

n/a

Find overnatning i Danmark