Search Rejseliv.dk Søg
 

Stem og vind et rejsegavekort på 5.000 kr. til Kipling Travel


Ud af de flere end 320 fotos, som blev uploadet til Årets FerieFoto, er der nu kun 15 fotos tilbage.

Vi har modtaget flotte fotos fra mange steder rundt om i verden. Og det har været en svær, men spændende opgave for os og Berlingskes billedredaktion at udvælge fem fotos i hver kategori.

"Alt i alt var udvælgelsen af de bedste billeder ikke let - og de 15 finalister i de tre kategorier er alle på hver sin måde smukke, velfotograferede, skægge eller poetiske, siger fotograf på Berlingske, Thomas Lekfeldt, der er nomimeret til Årets Pressefoto 2012/2013.

Fotografen pointerer, at det ikke er nogen nem opgave at tage gode billeder.

"Det er for eksempel ikke let at tage humoristiske fotografier, men ikke desto mindre er det lykkedes for mange af deltagerne i konkurrencen at tage vidunderlige, skæve billeder, som får smilet frem. Og samtidig er der rigtig mange eksempler på, at deltagerne har øje for smukke stemninger og de små detaljer, der gør et i forvejen fint billede rigtigt godt," siger Thomas Lekfeldt.

Men det er ikke afgjort endnu. Nu er det op til jer at kåre vinderne i kategorierne Camping, Danmark og Udland. 

Stem og vind et rejsegavekort til Kipling Travel

Det foto, der får flest stemmer i hver kategori, vinder et gavekort på 10.000 kr. til Turkish Airlines, nr. 2 et gavekort på 5.000 kr. til Kipling Travel og nr. 3 et gavekort på 2.500 kr. til Kipling Travel.

Vinder-billederne kåres søndag 24. februar til Ferie for alle i MCH Messecenter Herning. Alle de nominerede får gratis adgang til messen.

Afstemningen slutter 24. februar kl. 12. Vinderne får direkte besked via mail.

** Afstemningen er slut. Det er ikke muligt at stemme længere **

Camping (i Danmark eller udland)


Danmark


Udland