Search Rejseliv.dk Søg
 

Find dit rejsemål på kortet eller søg her...

 

Chile

Chile, officielt Republikken Chile (spansk: República de Chile) er et land, som ligger på den sydvestlige kyst af Sydamerika, mellem Andesbjergene og Stillehavet.

Læs alle 7 tips til Chile

Japan

Japan (Nippon eller Nihon: 日 (sol) 本 (ophav), bogstavelig «solens ophav») er et land i øst-Asien. Det består af en øbue i Stillehavet, øst for den koreanske halvø.

Læs alle 6 tips til Japan

Australien

Australien er et land på den sydlige halvkugle nordvest for New Zealand og syd for Indonesien, Østtimor og Papua Ny Guinea. Landet er det 6. største i verden.

Læs alle 75 tips til Australien

Israel

USA og Israel Kategorier Israel (hebraisk: יִשְרָאֵל, Yisra'el; arabisk: إسرائيل Isrā'īl) officielt Staten Israel (hebraisk: מְדִינַת יִשְרָאֵל, Medinat Yisra'el; arabisk: دَوْلَةْ إِسْرَائِيل, Dawlat Isrā'īl) er et land

Læs alle 7 tips til Israel

USA

Amerikas Forenede Stater, på dansk normalt omtalt som USA (engelsk: United States of America), er en demokratisk forbundsrepublik, der består af 50 stater, et føderalt distrikt (hovedstaden Washington D.C.) og 14 territo

Læs alle 363 tips til USA

Japan

Japan (Nippon eller Nihon: 日 (sol) 本 (ophav), bogstavelig «solens ophav») er et land i øst-Asien. Det består af en øbue i Stillehavet, øst for den koreanske halvø.

Læs alle 6 tips til Japan

Malaysia

Malaysia er et land, der ligger i Sydøstasien. Mod nordøst grænser det mod Filippinerne, omkranser landet Brunei, mod nord grænser det mod Thailand, mod syd mod Singapore og Indonesien.

Læs alle 19 tips til Malaysia

Marokko

Marokko (arabisk: المغرب, fransk: Maroc) er et land i Nordvestafrika. Det har grænse med Vestsahara i sydvest, og Algeriet i øst. Kystlinjen vest for landet udgøres af Atlanterhavet. Hovedstaden er Rabat.

Læs alle 11 tips til Marokko


Malta

Malta er et populært turistmål og omkring 1.2 millioner turister besøger øen hvert år. Det er tre gange flere end der er beboere.

Læs alle 22 tips til Malta

Nepal

Nepal, (nəˈpɑːl) – nepali नेपाल – hed indtil 15. januar 2008 officielt Kongeriget Nepal og var et monarki i Himalaya. Landet ligger mellem Indien i øst, vest og syd og Kina (Tibet) mod nord. Fra den 15.

Læs alle 14 tips til Nepal

Østrig

Østrig, officielt Republikken Østrig (tysk: Republik Österreich) er en forbundsstat i Centraleuropa, og består af 9 forbundslande med hvert sit parlament og regering.

Læs alle 22 tips til Østrig

Argentina

Argentina er en republik i det sydlige Sydamerika. Det er det ottendestørste land i verden og det næststørste på kontinentet. Befolkningsmæssigt er det dog det tredjestørste på kontinentet.

Læs alle 19 tips til Argentina

Thailand

Thailand (tidligere Siam) er et kongedømme i Sydøstasien. Det grænser til Burma (Myanmar), Laos, Cambodja og strækker sig også ned ad Malaccahalvøen til Malaysia. Medlem af ASEAN.

Læs alle 123 tips til Thailand

Tanzania

Tanzania er et land på Afrikas østkyst. Det grænser til Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi, Den Demokratiske Republik Congo, Zambia, Malawi og Mozambique.

Læs alle 22 tips til Tanzania