Search Rejseliv.dk Søg
 

Danmarks værste rejsebureauer


En ny opgørelse, som B.T. bringer i dag, viser, at Tyrkiet Eksperten endnu engang er det rejseselskab, som får flest klager. Se hvor mange klager det selskab du skal rejse med har fået.

Af SARA SCHÜTER, ssc@bt.dk
Fredag den 7. april 2006Hver 10. klage over rejseselskaber har haft Tyrkiet Eksperten som den anklagede. Det fremgår af et svar fra forbrugerminister Lars Barfoed til Dansk Folkepartis Martin Henriksen.

I svaret har Barfoed sammensat en liste over de ti rejseselskaber, som fik flest klager i 2005.

- Det er igen Tyrkiet Eksperten, der fremgår som det rejseselskab, der har mindst respekt for kunderne. Jeg opfordrer til at boykotte selskabet, indtil de har vist, at de formår at leve op til kundernes forventninger, siger Martin Henriksen til B.T.

For høje forventninger'

Hos Tyrkiet Eksperten forklarer kundechef Iben T. Winther, at en stor del af klagerne handler om flodbølgen i Asien forrige år, hvor Tyrkiet Eksperten havde flest gæster i de ramte områder.

Et andet af selskaberne på listen, Skan Rejser, som fortrinsvis sælger storbyrejser, giver for høje forventninger skylden for klagerne.

- Problemet er nok, at vi sælger forholdsvis billige rejser. Alligevel forventer folk nogle gange at få mere, end det de betaler for, og det giver god anledning til at klage, siger direktør Torben Sivertsen.

Se listen med rejseklagernes top 10 her

2 kommentarer | 

Kommentarer


Skrevet af bitten45, tor, 24/01/2013 - 15:33 - Indberet som upassende

Liste med rejseklagernes top 10... hvor er den?


Skrevet af peter s, tir, 22/01/2013 - 19:26 - Indberet som upassende

Det er utroligt at Rejseselskaber ikke tager kunderne mere alvorligt, jeg fandt en liste over rejseselskaber der er medlem af garantifonden på http://www.ferie-hjaelp.dk/rejseselskaber/, check den inden i rejser

God rejse


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

Følg Rejseliv.dk her:

 

 


 
 

Her er vores bedste guides:

 

 

n/a

Rejseliv. dk er flyttet

Rejseliv har hidtil boet online på rejseliv.dk, men er nu flyttet ind hos Berlingske på adressen b.dk/rejseliv. Læs mere

Sydeuropa lokker i efterårsferien

Norwegian har en markant stigning i antallet af passagerer på de sydeuropæiske ruter efterårsferien i forhold til sidste år. Læs mere

Så østrigsk som det kan blive

Zell am See er en østrigsk by i den klassiske stil med smukke gamle palæer og alpehuse med pyntede altaner – og så et tvist af det nyeste design. Læs mere


Tilmeld dig nyhedsbrevet

n/a

Find overnatning i Danmark